En molotov-cocktail genom fönstret

Igår natt kastades en brandbomb in i kollektivet 33an. Sängen fattade eld och spred sig snabbt i rummet. Jag och A hann ut innan lågorna och röken tog oss. Innan vi kastade oss ut genom dörren och nerför trapporna ryckte jag åt mig två knivar i köket. På vägen ned fick A den ena. När vi kom ut ur porten möttes vi av två gestalter. De skottsäkra västarna blänkte i mörkret och skott efter skott avlossades. Våra knivar var till ingen nytta mot dessa proffesionella mördare.

De sänkte sina bananer. Alla vapen i leken vi just drabbats av illustreras av grönsaker. Killer är en nygammal form av verklighetsspel som pågår dygnet runt i ett par månader. Alla spelare får bild, namn och adress på medverkande, sen är det bara att ge sig ut på jakt för att ta kol på sina fiender. Brandbomben illustrerades av ett telefonsamtal, de skottsäkra västarna av flytvästar och knivarna av morötter. Det kan låta fånigt, men det var riktigt adrenalin som pumpade genom kroppen när vi sprang nerför trapporna och ut i natten.

Vi bjöd upp våra banemän på en kopp te. En kille och en tjej i femtonårsåldern. Det var trevligt. En halvtimme senare drog de vidare för att begå nästa mord. För att anmäla sig till nästa omgång kan man gå i på Deathgame. Spelet pågår över hela landet.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *